Вже зовсім скоро будуть результати – Подоляк про ситуацію на фронті

Українські війська просуваються вперед попри все. Про це повідомив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв'ю 24 каналу.

"І я вкрай оптимістично дивлюся на те, що проходить на лінії фронту сьогодні. Незалежно від публічних дискусій. Чому вкрай оптимістично? Бо наші просуваються вперед попри все. Росія сконцентрувала величезну кількість ресурсу, величезну кількість мобілізованих. Росіяни мінували, вибудовували інженерні конструкції. Однак на всіх напрямках йдуть активні бойові дії", - сказав він.

Подоляк розказав, що на Куп'янському напрямку РФ не має ніякого успіху

"Навпаки – там теж поступово наші відтісняють ворога, знищуючи величезну кількість ресурсу Росії в бойових зіткненнях", - зазначив радник голови Офісу Президента.

Він також сказав, що наразі йде період накопичення ефекту разом з розмінуванням та дознищенням логістичної інфраструктури ворога.

"Трошки треба збільшити ресурси, які нам для цього потрібні. Але цей період накопичення ефекту у недалекому майбутньому дасть суттєві результати. Ми вгризлися на всіх напрямках. Це дуже добре. Немає якихось там пріоритетних напрямків, як би там собі Росія не малювала – є багато напрямків, де наші бригади відпрацьовують дуже і дуже ефективно", - пояснив Михайло Подоляк.

Загалом все, що розвивається сьогодні по лінії фронту, вважає він, "дасть дуже і дуже ефектні наслідки вже зовсім скоро".

"Але давайте обережно коментувати, де і на якому напрямку хто куди заходить і що робить. Бо військові мають про це говорити одноосібно на різних рівнях", - підкреслив Подоляк.

Як повідомлялося раніше, Сили оборони України останніми днями продовжували вести контрнаступальні операції на трьох ділянках фронту і досягли часткового успіху на Запорізькому напрямку.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті