Вибухи у Донецьку: окупанти повідомили про розгерметизацію цистерн із бітумом через обстріл, є жертви

У Будьонівському районі окупованого Донецька через обстріл сталася розгерметизація цистерн із бітумом. Під час ліквідації пожежі ніби-то під час повторного обстрілу загинули 2 "МНС-ника", ще 10 госпіталізовані. Про це пишуть пропагандистскькі ЗМІ 6 грудня.

"Два співробітника МНС РФ загинули, ще 10 поранені, про це сьогодні повідомили у головному управлінні МНС з ДНР", - йдеться у поідомленні.

Уточнюється, що о 16:40 на донецьку лінію „101“ було отримано повідомлення про пожежу у Будьонівському районі Донецька.

"На місце виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. Після прибуття було встановлено, що внаслідок обстрілу сталася розгерметизація цистерн із бітумом. Підрозділи розпочали ліквідацію займання. Під час гасіння пожежі через повторний обстріл загинули 2 співробітники МНС, ще 10 рятувальників госпіталізовані", -  цитується місцеве "МНС".

Додається, що обстрілом було пошкоджено чотири одиниці пожежної техніки.

Як повідомлялося, у Донецьку 6 грудня пролунали вибухи на території Будьонівського району.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті