Вулиці Голої Пристані досі затоплені водою - Херсонська ОВА

Російські загарбники у тимчасово окупованій Голій Пристані не допомагають мешканцям ліквідувати наслідки затоплення, вода на вулицях стоїть і досі, подекуди її рівень сягає 70 см.Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

«У Голій Пристані на вулицях досі стоїть вода, в деяких місцях навіть до 70 см. Люди скаржаться на сморід. Росіяни воду не відкачують, нічим не допомагають. Світло тимчасово з'являється, а потім знову зникає. Окупанти не реагують звернення з постраждалих домогосподарств. Швидше за все, там можуть бути тіла людей, які загинули внаслідок затоплення», - сказав Толоконніков.

За його словами, на лівому березі загарбники активно облаштовують військові госпіталі, бо з'являється багато поранених та інфекційних захворювань.

Водночас у Генічеській громаді відбувається певна ротація російських військових.

«Заїжджають нові війська і свою "роботу", як завжди, починають з мародерства в санаторіях та пансіонатах. В них навіть у кожній громаді є спеціальні склади, куди звозять награбоване і підписують кожен своє», - сказав речник.

Як повідомлялося, у Голій Пристані загарбники облаштували склади награбованого. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті