ЗСУ вдарили з HIMARS по переповненому рашистами готелю в Хрустальному - Цапліенко

Збройні сили України 24 липня 2022 року знищили командний пункт росіян, близько 100 окупантів убито або поранено. Про це повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко у Телеграм.

Як повідомляє Цаплієнко, у тимчасово окупованому місті Кришталевий українські військові за допомогою HIMARS знищили базу окупантів.

"Цієї ночі за допомогою HIMARS було знищено командний пункт одного великого військового підрозділу окупантів. Він був розміщений в готелі міста Красний Луч (Хрустальний - ОстроВ.). За даними розвідки, близько 100 орків було вбито або поранено", - пише він.

Пізніше інформацію Цаплієнка, включно з попередньою кількістю знищених окупантів, підтвердив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Як раніше повідомлялося, США виділили новий пакет військової допомоги Україні, що включає HIMARS та безпілотники.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті