ЗСУ продовжують наступ на півдні та знищують переправи окупантів - британська розвідка

Українські війська продовжують наступ у Херсонській області, а також зруйнували чергову понтонну переправу російських окупантів. Про це 8 вересня у Twitter повідомляє Міністерство оборони Великобританії.

За даними британців, українські бригади на півдні продовжують поступ уперед. Також у районі Дар'ївки ЗСУ зруйнували чергову переправу – цього разу йдеться про понтонний міст, який російські сили розгорнули після того, як найближчий автомобільний міст був серйозно пошкоджений.

"Систематичні прицільні удари України по вразливих пунктах переходів продовжують чинити тиск на російські сили, які намагаються стримати українські атаки: це сповільнює їхню здатність розгортати оперативні резерви та поповнювати запаси техніки зі сходу", - йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

У британській розвідці зазначають, що саме переправа в Дар'ївці є одним із основних маршрутів логістики між північним та південним секторами російських загарбників на правому березі Дніпра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські війська змогли просунутися на Харківщині на 20 кілометрів за рахунок тактичного сюрпризу.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті