ЗСУ продовжують наступ на півдні та знищують переправи окупантів - британська розвідка

Українські війська продовжують наступ у Херсонській області, а також зруйнували чергову понтонну переправу російських окупантів. Про це 8 вересня у Twitter повідомляє Міністерство оборони Великобританії.

За даними британців, українські бригади на півдні продовжують поступ уперед. Також у районі Дар'ївки ЗСУ зруйнували чергову переправу – цього разу йдеться про понтонний міст, який російські сили розгорнули після того, як найближчий автомобільний міст був серйозно пошкоджений.

"Систематичні прицільні удари України по вразливих пунктах переходів продовжують чинити тиск на російські сили, які намагаються стримати українські атаки: це сповільнює їхню здатність розгортати оперативні резерви та поповнювати запаси техніки зі сходу", - йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

У британській розвідці зазначають, що саме переправа в Дар'ївці є одним із основних маршрутів логістики між північним та південним секторами російських загарбників на правому березі Дніпра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські війська змогли просунутися на Харківщині на 20 кілометрів за рахунок тактичного сюрпризу.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті