ЗСУ звільнили два населені пункти на сході України (ВІДЕО)

Збройні сили України звільнили населені пункти Кислівка та Котлярівка. Вони розташовані на Куп'янському напрямку поблизу адміністративного кордону Харківської та Луганської областей. Про це у Telegram повідомив командир "Кракена" Сергій Величко.

"Кислівка. Котлярівка. Плюс два звільнені населені пункти на рахунку нашого підрозділу", - написав Величко.

Кислівка та Котлярівка знаходяться на сході Харківської області, приблизно за 20 кілометрів на схід від Куп'янська. 

Ці два населені пункти розташовані на автомобільній дорозі Р66, яка веде на південь до тимчасово окупованого Сватового Луганської області.

Бійці підрозділу "Кракен" опублікували тривалий відеоролик, у якому показали, як штурмові групи українських військових проводять операцію зі звільнення зазначених населених пунктів.

Відео починається з моменту висадки піхоти поблизу населених пунктів. Після цього показано, як бійці "Кракена" просуваються до Кислівки та Котлярівки. Військові навіть показали те, як офіцери підрозділу зі свого "лігва" керують операцією і в режимі онлайн керують діями штурмових груп.

Як раніше повідомлялося, окупанти будують у Старобільську вже другу лінію оборони, готуються розпрощатися з Кремінною та Сватовим.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті