ЗСУ на Луганському напрямку знищили за місяць 78 одиниць ворожої техніки

На Луганському напрямку підрозділи Сил оборони знищили за місяць 78 одиниць ворожої техніки. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у відеозверненні, опублікованому в його Телеграм-каналі 9 січня.

"Є чудові фахівці у нас, які нищать ворожду техніку дуже професійно, дуже фахово, – сказав Гайдай. – За календарний місяць вони знищили 78 одиниць техніки, і це – тільки один підрозділ".

Він підкреслив, що тільки за один із днів цього місяця було уражено одразу 23 одиниці рашистсткої техніки. В іншому випадку, так само за одну добу, було знищено понтонну переправу та п’ять танків.

Раніше з відео повідомлялось, що партизани знищили залізничне полотно біля Щастя, ускладнивши окупантам транспортування техніки.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті