"Всі ракети збиті, але деякі військові зникли безвісти": Подоляк прокоментував "криве дзеркало" РФ після удару по штабу в Криму

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк у мережі X (колишній Твіттер) відреагував на російську брехню після ударів по Штабу Чорноморського флоту росії у окупованому Севастополі.

"Усі ракети були збиті російською системою ППО. Але штаб Чорноморського флоту в Криму було знищено. Постраждалих унаслідок атаки немає. Але деякі військовослужбовці зникли безвісти". Заяви Міністерства оборони РФ свідчать про глибоку порочність російської системи: люди, які за інших обставин, в іншому суспільстві могли б бути гумористами, стають на шлях агресії та військових злочинів. Хоча чому дивуватися, якщо навіть Міністерство оборони в цій фантасмагоричній країні насправді є Міністерством нападу?", - пише Подоляк.

"Путінська Росія - це королівство кривих дзеркал і міхур давно застарілих міфів, що існують винятково на страху західних суспільств та емоційній пам'яті про жахіття холодної війни, паразитуючих на бренді СССР", - нагадав радник. 

"Але реальність невблаганно наступає на п'яти. Крим обов'язково буде демілітаризовано і звільнено. Торгові судна повернуться в Чорне море. А російські військові кораблі з часом займуть своє законне місце, перетворившись на культовий підводний музей для дайверів, який приваблюватиме туристів з усього світу. За вільний український Крим", - пообіцяв Подоляк.

Як повідомлялося, штаб Чорноморського флоту росії у тимчасово окупованому Севастополі зазнав ракетного удару.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті