"Всі поверхи провалились у підвал": у підвалі будинку в Очеретиному, куди рашисти скинули КАБ-500, ховались щонайменше 6 людей

Щонайменше шість людей ховались у підвалі будинку в Очеретиному на Донеччині, куди влучила російська бомба 13 квітня. Про це повідомив керівник Очеретинської селищної військової адміністрації Микола Коваленко, пише "Суспільне".

"Там не можна провести пошукові роботи, бо будинок завалився в тому місті, де був підвал, у ньому переховувались, за словами місцевих, шестеро людей. Серед них двоє чоловіків 1983 року народження, один з них був в підвалі разом з мамою та бабусею. Сьома вибралась з підвалу, вона була скраю, у жінки 1980 року народження забої. Вона відмовилась їхати у лікарню. Два під'їзди зруйновані з чотирьох", - сказав голова СВА.

Він уточнив, що пошукові роботи розпочинали, але не змогли продовжити.

"Ми з ДСНС були на місці та намагались туди на скільки можна зайти, але там повністю зруйнований підвал, всі поверхи провалились у підвал. Навколо місця влучання теж є руйнування", - сказав також Коваленко.

За його словами, в селищі Очеретине залишаються близько 260 людей, а в селі Нетайлове, де 13 квітня внаслідок артобстрілу загинуло подружжя 1963 року народження, залишається 40 мешканців.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині від обстрілів загинуло ще троє людей, в Очеретиному під завалами лишаються люди - пошукова операція неможлива.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті