ЗС РФ через брак боєприпасів втратили можливість стріляти високоточними снарядами - Остін

Росія стрімко втрачає захоплені території в Україні головним чином через гостру нестачу озброєння. Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін журналістам на борту літака E-4B, який повертався з Камбоджі, - пише Foreign Policy. 

"На тлі проблем з логістикою, що продовжуються, які переслідували Росію протягом всієї війни, в останні тижні Кремль продовжив контакти з Іраном і Північною Кореєю, щоб спробувати отримати більше артилерійських боєприпасів", - зазначив він.

Ситуація ЗС РФ, за його словами, "стала ще жахливішою" через те, що росія втратила можливість стріляти високоточними снарядами.

Її підхід "використовувати колосальну кількість артилерії та ухилятись від ударів противника більше не працює", - констатував глава Пентагону.

"Шкода спостерігати таке приниження - колись велика Росія звертається за зброєю до Ірану та Північної Кореї. Ніколи б не подумав", - резюмує Остін.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті