Воїни ЗСУ показали, як тренуються збивати російські дрони з дробовиків: маємо справу з 70 FPV-дронами на день

Інструктори окремої єгерської бригади ім.Олекси Довбуша показали, як готують бійців працювати з антидроновими рушницями. Тільки не тими, що відомі як засоби РЕБ, а з дробовиками 12 калібру. Про це повідомило видання "Армія FM".

«Російська військова галузь розвивається не по днях, а по годинах, їх дрони мають різні частоти, які ще й міняються на ходу, тому часто засоби РЕБ не можуть посадити ворожі FPV. І якщо через РЕБ прориваються, то залишається старий надійний спосіб збиття літаючої цілі. Від FPV практично неможливо втекти, краще зустріти цього ворога зброєю. Напівавтоматичний Hatsan Escort здатний знищити ціль ефективно на відстані 120 метрів. 10 пострілів на хвилину. Це дуже хороший шанс порівняно з бігом по посадці, повірте», — каже інструктор Олександр.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті