Воїни ЦСО "А" СБУ показали ураження укриття та евакуаційної групи окупантів з допомогою FPV-камікадзе на Донеччині

Військові ЦСО "А" СБУ уразили укриття , а згодом евакуаційну групу окупантів з допомогою FPV-камікадзе біля села Новокалинове Донецької області. Відповідне відео розмістили громадський активіст Сергій Стерненко й Телеграм-канал WarArchive 29 листопада.

"Воїни ЦСО А СБУ набили дронами росіян, що ховались у руїнах. Коли прийшла група, щоб їх забирати, у них влетів ще один дрон. Зрештою, кілька бруднодупих так і лишились валятись, покинуті своїми товарішами. У перші дні російських штурмів дрони били там переважно техніку. Зараз в штурми ходить "мʼясо", тож дрони винищують і його", - написав Стерненко.

"Ураження укриття окупантів, а потім і евакуаційну групу з допомогою FPV-камікадзе. Південніше села Новокалинове, Донецька область", - пише WarArchive.

Раніше було опубліковано відео, яке демонструє, що FPV-камікадзе уразив російський КамАЗ і особовий склад ворога біля Малорязанцевого на Луганищні.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті