"Ворог штурмує цілодобово". Росіяни збільшили кількість обстрілів Авдіївки– Барабаш

Кількість російських обстрілів Авдіївки зросла, внаслідок сьогоднішніх атак загинула людина, ще одна поранена,. Про це повідомив голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, - передає Радіо Свобода.

"Місто більше руйнується, більше обстрілів, більше гине мирне населення. Збільшена кількість обстрілів як по місту, так і по позиціях навколо міста. Якщо ще тиждень тому ми фіксували в середньому 30 обстрілів протягом доби на території громади, то останні кілька днів 40 і більше. Розуміємо, що ворог не може реалізувати свої плани з оточення і взяття міста, намагається це компенсувати щільністю обстрілів", – повідомив він.

За його словами, сьогодні внаслідок обстрілів загинула одна людина – чоловік 1966 року народження, його дружина поранена.

"Ворог штурмує цілодобово. Гатять цілодобово. Тихіше і легше не стає", – додав Барабаш.

Він також зазначив, що в Авдіївці залишаються 1203 людини.

Як повідомлялося раніше, окупанти активно атакують біля Авдіївки та Лиману, за добу на фронті було 98 боєзіткнень.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті