Водію, який збив військового на блокпосту під Києвом, повідомили про підозру

Водію автомобіля, який уночі 22 жовтня збив на смерть військового на блокпосту на в'їзді до Києва, повідомлено про підозру. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України у Телеграм.

"Водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Водію повідомили про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило смерть.

Згідно з законодавством, суд може призначити винному у ДТП покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, вночі 22 жовтня на одному з блокпостів столиці на в’їзді у місто водій “Хонди”, не впоравшись з керуванням, на смерть збив військовослужбовця.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті