На Львівщині запрацював Офіс хабу "Співдія". Перевага – переселенцям

На Львівщині запрацював Офіс хабу "Співдія". Про це повідомив в Телеграм голова Львівської ОДА (ОВА) Максим Козицький.

 


"Це місце, де вимушені переселенці та жителі області зможуть отримати і психологічну, і юридичну допомогу, і консультації з працевлаштування, а згодом молодь з числа ВПО інтегруватиметься з місцевою. Розташований офіс у цокольному приміщенні Львівського палацу мистецтв", - повідомив Козицький.

За його словами, 60% послуг в Офісі надаватимуть вимушеним переселенцям, 40% – місцевим жителям області.

"В Офісі хабу "СпівДія" допомогу людям надаватимуть зі залученням фахівців. Бо нема Східної України і Західної. Є одна країна і один міцний народ. Нація незламних людей. Маємо допомагати одне одному та підтримувати. Разом – переможемо", - підкреслив голова області.

"Козицький нагадав, что "СпівДія" – це волонтерська платформа, яку створили з ініціативи Офісу Президента України ще 5 березня. Лише на Львівщині це понад пів сотні активних молодих людей зі середовища Львівського обласного молодіжного центру.     

  

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті