Вночі по Україні запустили ракети і "шахеди": у Києві і Львові розповіли деталі

Вночі 24 березня росіяни запустили ракети по Україні, в деяких регіонах було чутно вибухи. Про це повідомляють КМВА та мер Львова Андрій Садовий.

За повідомленнями столичної адміністрації, ворог застосував три види крилатих ракет, повітряна тривога тривала понад дві години.

"Противник вкотре застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Пуски сталися з району Енгельса, Саратовської області. Повітряна тривога в столиці тривала понад 2 години. До Києва ракети заходили групами , північного напрямку", - повідомили у КМВА.

Також КМВА повідомила, що ППО вразила майже десяток ворожих ракет.

"Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було вражено близько десятка ворожих ракет. Точну кількість і тип ракет повідомлять у своїх звітах Повітряні Сили", - повідомили у КМВА.

За попередніми даними, у столиці без постраждалих та руйнувань.

Також було чутно вибухи на Львівщині.

"Попередньо відомо, що на наш регіон летіло близько 20 ракет і 7 шахедів. Ціль – обʼєкти критичної інфраструктури. У Львові прильотів не зафіксовано. Відомо про обстріли на Львівщині. Про наслідки повідомить обласна влада", - написав мер Андрій Садовий.

Вночі 24 березня по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Злетіли 14 бортів ТУ-95МС - носії крилатих ракет.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті