Внаслідок ракетного удару у Києві пошкоджено СТО, газову трубу та нежитлові будівлі - КМВА

У Києві внаслідок нічного ракетного удару росіян у четвер, 21 вересня, зафіксовано падіння уламків ракет у Дарницькому та Шевченківському районах. Про це у Телеграм повідомила Київська міська військова адміністрація.

Як повідомляється, у Шевченківському районі столиці пошкоджено газову трубу без загоряння, у житловому будинку вибуховою хвилею вибито двері, пошкоджено вікна, а також пошкоджено вікна в нежитловому багатоповерховому будинку. При цьому інформація щодо постраждалих поки що відсутня.

У Дарницькому районі осколками пошкоджено нежитлову будівлю (без загоряння) і вікна двоповерхового гуртожитку. Крім того, осколки пошкодили станцію технічного обслуговування, виникла пожежа на площі 400 м2, загорілися припарковані автомобілі.

Постраждали семеро осіб, із них одна дитина (дівчинка 9-ти років). Практично у всіх поранення - це різані рани. Трьох людей шпиталізували. Решта отримали медичну допомогу на місці. Попередньо, загрози для життя у постраждалих немає.

"Інформація попередня, дані оперативного зведення оновлюються", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, російські війська вночі 21 вересня завдали удару по гуртожитку у Херсоні та вбили двох мирних жителів.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті