Внаслідок обстрілів за добу на Донеччині загинуло четверо цивільних, 12 отримали поранення

У Донецькій області за минулу добу 30 грудня внаслідок російських обстрілів загинуло четверо мирних мешканців, 12 отримали поранення. Про це повідомляє у Телеграм поліція Донеччини.  

Окупанти завдали 20 ударів по цивільному населенню. Ворог атакував житлові квартали з усіх видів зброї від авіації та ракет «Іскандер» до реактивної артилерії й БПЛА. 

Під вогнем перебували 10 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, Селидове, селище Вишневе, села  Бердичі, Ласточкине, Новоукраїнка, Олександро-Калинове, Острівське,  Прогрес.

Пошкоджено 67 цивільних об’єктів – 48 житлових будинків, лікарню, навчальний заклад, адмінбудівлі, критичну інфраструктуру. 

Російський авіаудар по Авдіївці забрав життя цивільної особи. Пошкоджено 4 приватних оселі. 

Три ракетних удари, зокрема з ОТРК «Іскандер-М», росія завдала по Селидовому  - вбила двох мирних мешканців, ще 12 людей поранені. Руйнувань зазнали 38 приватних і 5 багатоквартирних будинків, навчальний заклад, адмінбудівля.

Внаслідок артилерійського обстрілу села Прогрес загинула людина.

Курахове окупанти накрили із ЗРК "С-300", РСЗВ "Ураган" і артилерії. Пошкоджено лікарню,  адмінбудівлі, критичну інфраструктуру. 

Як повідомлялося, російські окупанти вдарили ракетою "Іскандер" по Селідовому на Донеччині 30 грудня.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті