Влада Саратова висловила співчуття з приводу загибелі в Україні "героя"-зека, який сидів за подвійне вбивство

Мерія російського міста Саратов опублікувала некролог, присвячений загиблому на війні в Україні Борису Олександровичу Боцманову. Також звали 32-річного ув'язненого, який у 2018 році був засуджений до 19 років колонії суворого режиму за звинуваченням у подвійному вбивстві з особливою жорстокістю з метою приховати інший злочин, - повідомляє The Insider. 

Один із авторів некрологу – губернатор Саратовської області Роман Бусаргін. Він пише про "доблесті та мужність" Боцманова: «На полі бою він показав приклад виняткової сміливості та відваги. Ми пишатися хоробрим вчинком нашого земляка і збережемо пам'ять про нього на довгі роки. Висловлюю найглибші співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця».

Також некролог підписано главою Саратова Ладою Мокроусовою. «Він не пошкодував свого життя заради майбутнього нашої країни і зробив усе, щоб це майбутнє було мирним. Не описати весь біль та гіркоту втрат, які поділяємо з рідними та друзями Бориса Олександровича Боцманова. Я приношу їм найщиріші співчуття. Пам'ять про героя назавжди залишиться у наших серцях», - пише вона.

На те, що Боцманов – повний тезка вбивці, звернула увагу «Тайга.Інфо». У 2018 році він випивав у свого приятеля та його подруги, і в один момент між ними спалахнув конфлікт. Боцманов взяв ножа і завдав чоловікові смертельних ударів у груди, після чого зарізав жінку двома ударами в груди та в шию.

Як повідомлялося, глава Держдуми РФ погодився з вимогою Пригожина поховати на "Алеї Героїв" убитого в Україні зека-вагнерівця.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті