Влада Запорізької області скасувала тендер на закупівлю загороджувальних пірамід через дуже важливі, але секретні причини - Федоров

Влада Запорізької області скасувала тендер на закупівлю загороджувальних пірамід. Цей факт підтвердив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

"У ЗМІ поширювалася інформація нібито Кабмін не виділив кошти на придбання загороджувальних пірамід для зміцнення лінії оборони Запорізької області, а тому обласна влада скасувала тендер. Дійсно, цей тендер було скасовано", - повідомив він.

Однак керівник області спростував інформацію про те, що скасування тендера пов'язане з відсутністю коштів. "Наша область першою отримала всі необхідні фінансові ресурси. Проблем із фінансуванням немає", - запевнив він.

За словами Федорова, у ситуації із загороджувальними пірамідами "були інші поважні причини, які, враховуючи підступність ворога, озвучити не можемо".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті