Влада вирішила повністю евакуювати комунальні служби з Авдіївки

Голова міської військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш розпорядився розпочати евакуацію співробітників комунальних служб і посилено рекомендує мешканцям залишити місто, яке перебуває під постійним обстрілом російських окупантів. Про це він повідомив у Telegram.

Барабаш зазначив, що через постійні російські обстріли "Авдіївка все більше стає схожою на місцевість з постапокаліптичних фільмів або на геть зруйновану рашистами Мар’їнку".

"Місячний пейзаж малюють росіяни ракетами на нашій землі - день у день старанніше. Тому прийнято непросте рішення щодо евакуації з Авдіївки решти наших героїв - комунальників, які хоч якось намагались підтримувати чистоту і життєдіяльність міста. Тож зараз не прошу, наполегливо рекомендую їхати з Авдіївки, адже російські ракети і снаряди не шкодують нікого і нічого, яких би поглядів ви не дотримувались!

Гаряча лінія евакуаційної групи «Білий Янгол» на Авдіївському напрямку – 066 56 19 102. Або звертайтеся до Авдіівського УСЗН за номером: 0956004026", - зазначив він.

 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті