"Включити васю", зробити самостріл: СБУ зібрала "лайфхаки", через які рашисти намагаються втекти додому

СБУ зібрала добірку нових "лайфхаків", які рашисти використовують заради втечі додому. Про це повідомляється в Телеграм-каналі відомства 13 серпня.

"Серед них: "включити васю"; зламати руку, зіскочивши п’яним з танку; самостріл на марші", – сказано в повідомленні.

Як уточнюється в повідомленні, останнім часом перехоплення СБУ свідчать, що окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом.

"У частини з них переважають думки, як втекти додому, – йдеться в повідомленні. – І вони, не приховуючи, обговорюють це з родичами".

Так, наводиться приклад, коди мати ділиться з сином "афганським" дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: "Иди в медпункт, говори, что у меня сильно болит голова, давит там на уши, мне кажется, что со мной кто-то разговаривает… короче, чтоб ты, типа, включал васю".

А ось іншому "герою" друг запропонував безболісно зламати руку: "Нажрись и с танка пизд*нись. Главное, чтобы шею не сломал. Прыгай, как щучкой в воду".

Підкреслюється, що тим часом контрактники елітної "краснознаменной" 39 окремої мотострілкової бригади просто на марші прострілювали один одному м’які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров’я.

Раніше повідомлялось, що окупант розповідав дружині про свою службу в стилістиці "…а я бухаю, Алён… Потому что боюсь. Здесь все бухают".

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті