Відповідальність за стрілянину у концертному залі в Підмосков'ї взяло на себе угруповання "Ісламська держава"

Відповідальність за стрілянину у великому концертному залі в Підмосков'ї 22 березня взяло на себе угруповання «Ісламська держава». Про це повідомляє "Голос Америки".


Зазначається, що у заяві в Telegram-каналі "Ісламської держави", опублікованій її інформаційним агентством Aamaq, група заявила, що напала на велике зібрання християн у Красногорську на околиці Москви, убивши та поранивши сотні людей.

Як повідомлялося, кількість загиблих під час теракту в "Крокусі" зросла до 150 осіб.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті