Ватажок "ЛНР" повністю заборонив продаж алкоголю в Кремінній, Сватовому, Лисичанську, Рубіжному й Сєвєродонецьку. Контролюватимуть військові РФ

Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник своїм "указом" повністю заборонив продаж алкоголю в прифронтових окупованих із 2024 року регіонах Луганської області. Про це пишуть окупаційні ЗМІ 28 березня.

"Глава ЛНР Леонід Пасічник встановив повну заборону на роздрібний продаж алкогольної продукції на території Кремінського та Сватівського районів, а також Лисичанська, Рубіжного та Сєвєродонецька", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що контроль за виконанням свого "указу" ватажок квазіреспубліки поклав на командувача 2-го армійського корпусу 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу збройних сил РФ, а також на так званого "міністра внутрішніх справ по ЛНР".

Раніше повідомлялося, що на окупованій території Луганщини до "виборів" дозволили продавати "місцеве" пиво без ліцензії.

Раніше також повідомлялося, що Пасічник вніс зміни до "указу про особливості регулювання обігу алкоголю в ЛНР", відповідно до яких алкоголь на території "ЛНР" можна буде продавати тільки за ліцензіями зразка РФ.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті