На окупованій території Луганської області з 1 червня можна буде продавати алкоголь тільки з російськими ліцензіями

Ватажок самопроголошеної "ЛНР" Леонід Пасічник вніс зміни до "указу про особливості регулювання обігу алкоголю в ЛНР", відповідно до яких "республіканські" ліцензії будуть діяти тільки в травні, а з 1 червня 2023 року алкоголь на території "ЛНР" можна буде продавати тільки з ліцензій зразка РФ. Про це з посиланням на "указ" від 4 травня повідомили сепаратистські ЗМІ.

"Документом встановлено, що "ліцензії (спецдозволи) на здійснення діяльності з роздрібної торгівлі алкогольною продукцією, видані юридичним особам, строки дії яких спливають (спливли) у період із 1 січня 2023 року до 15 травня 2023 року і які не переоформлені в порядку, передбаченому статтею 4 федерального закону від 28 грудня 2022 року №557-ФЗ "Про внесення змін в окремі законодавчі акти Російської Федерації", вважаються чинними до 1 червня 2023 року", – ідеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що, попри заборону Пасічника, асортимент алкоголю для російських військових на окупованій Луганщині вражає. Є тільки питання ціни.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті