Ватажок "ДНР" запевнив, що "звільняти" Донбас будуть лише "контрактники і добровольці"

Ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив, що "мобілізація" для "звільнення ДНР" не потрібна. Про це він заявив 1 червня на форумі "Яка Україна нам потрібна".

"Я зі своєї позиції відповім. У дискусіях на доступних мені майданчиках питання про другу і третю хвилю мобілізації не порушують. У нас корпуси, основа - добровольці та контрактники", - заявив Пушилін.

Ці корпуси, підкреслив "т.в.о. глави ДНР", дають результат і "на цьому потрібно робити акцент". Також він висловив упевненість, що силами контрактників і добровольців вийде "звільнити територію ДНР".

Нагадаємо, раніше окупаційна влада "ДНР" поскаржилася на дефіцит 30% працівників у промисловості і пов'язала це з мобілізацією.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті