Ватажок "ДНР" обіцяє за два роки побудувати 30 000 квадратних метрів житла під пільгову іпотеку

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін обіцяє за два роки побудувати понад 30 000 квадратних метрів житла під пільгову іпотеку. Про це він розповів під час засідання "інвестиційного комітету".

"Інвестори включаються в роботу. Розраховуємо, що наші жителі в результаті будуть забезпечені новим доступним житлом, а це понад 30 тисяч квадратних метрів. Терміни реалізації цих проєктів - найближчі два роки", - пообіцяв Пушилін.

У перерахунку на квартири окупаційна влада має намір побудувати всього від 500 до 800 квартир площею 50-60 квадратних метрів.  

У січні цього року уряд РФ затвердив пільгову іпотечну програму для "ДНР/ЛНР", а також окупованих територій Запорізької та Херсонської областей. Кредит до 6 млн рублів обіцяють видавати за ставкою не більше 2% річних.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті