У Запоріжжі BMW влетів в групу людей: двоє загинули, п'ятьох госпіталізували (ФОТО)

У Запоріжжі 30-річний водій автомобілю BMW влетів у припарковані автомобілі та зніс людей, які перебували на узбіччі. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Інцидент стався 28 липня приблизно о 13:00. 

"Попередньо встановлено, що близько 13 години водій автомобілю «BMW» 1992 року народження здійснював рух по проїзній частині вулиці Європейської. Керманич різко змінив напрямок руху транспортного засобу вправо та скоїв наїзд на припарковані п’ять автомобілів. В результаті ці легковики зазнали механічних ушкоджень і зіткнулися з групою громадян, що перебувала на узбіччі", - повідомили у поліції.

Один пішохід загинув на місці, а ще один чоловік, 1972 року народження помер у лікарні, внаслідок отриманих травм. П'ятеро громадян доставлені до лікарняних закладів із травмами різного ступеню. За даними експертизи, водій перебував у тверезому стані.

Як повідомлялося раніше, внаслідок ДТП у Рівненській області загинуло 26 людей. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті