До Умані на святкування єврейського Нового Року приїхало 23 тисячі хасидів

Представники єврейської спільноти прибули до Умані на святкування свята Рош ха-Шана, не дивлячись на воєнний стан в Україні. Про це повідомляється у телеграм-каналі Об'єднаної єврейської спільноти України.

"За даними Об'єднаної єврейської общини України, станом на ранок 25 вересня приїхало вже більше 23 000 прочан. Фонд імені Рабі Нахмана спільно з владою якісно організували паломництво, правоохоронні органи забезпечили високий безпековий рівень", - йдеться у повідомленні спільноти.

Як повідомлялося раніше, до Умані планували прибути 10 тисяч хасидів

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті