В Україні створили інтерактивну карту для пошуку інтернет-провайдерів під час блекаутів

Компанія ЛУН разом із Міністерством цифрової трансформації України представила інтерактивну мапу, яка допоможе знайти інформацію про інтернет-провайдерів у контексті блекаутів. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Створили інтерактивну карту провайдерів Києва, щоб ви легко та швидко дізналися, скільки працюватиме домашній інтернет у разі відключень електрики. Якщо годин роботи інтернету недостатньо, одразу на карті знаходьте найближчого провайдера, який серйозніше підготувався до блекаутів", - написав Федоров.

Також на мапі можна: — дізнатися вартість підключення та щомісячну абонплату за інтернет-послуги;— залишити відгук про роботу інтернету у вашому будинку під час відключень;— переглянути відгуки людей щодо роботи мережі без електрики. Зараз карта доступна для жителів Києва. Далі буде і для інших великих  міст України.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті