У СБУ повідомили, хто з адептів путінського режиму оголошений у розшук разом із Медведєвим

Служба безпеки України підтвердила, що заступника голови ради безпеки рф і колишнього президента країни-агресора Дмитра Медведєва оголошено в розшук. Крім нього, розшукується ще низка російських політиків. Про це повідомив пресцентр СБУ 10 жовтня у Телеграм-каналі.

"Це сталося ще у березні 2022 року, на початку повномасштабної агресії рф. Він, як і більшість членів радбезу рф, є підозрюваним у кримінальному провадженні за ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Такі злочини караються позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років або довічно", - йдеться у повідомленні.

Також оголошено в розшук таких представників путінського режиму, як:  Бортніков, Володін, Золотов, Колокольцев, Матвієнко, Наришкін, Шойгу, Щоголев, Патрушев, Захарова, Конашенков та інші.

"Слідчі СБУ спільно з прокурорами Офісу генерального прокурора продовжують роботу із документування дій кожного рашиста, які винні у злочинах проти України, аби притягнути їх до відповідальності", - зазначили у СБУ.

Як повідомлялося, Служба безпеки України оголосила в розшук заступника голови ради безпеки росії, єкс-президента РФ Дмитра Медведєва.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті