У росії заявили, що "голосування" на окупованих територіях України розпочнеться вже в серпні

Глава Центрвиборчкому росії Елла Памфілова повідомила, що так зване "дострокове голосування" на регіональних виборах у "нових суб'єктах" РФ почнеться 30 серпня, а "виборча кампанія" в них відбулася в скороченому вигляді, - пише, 28 серпня РІА Новини.

"У наших нових суб'єктах дострокове голосування починається з 30 серпня, оскільки там скорочений період виборчої кампанії зі зрозумілих причин", - сказала Памфілова.

Вона також зазначила, що з 20 серпня в росії достроково голосують жителі регіонів, де є віддалені та важкодоступні дільниці.

"Наші відважні члени комісій, здебільшого жінки, сідаючи на гелікоптери, на всюдиходи, на собачі упряжки, на катери, на різні види транспорту, дістаються стоянок оленярів, метеостанцій, і всім, хто цього потребує, забезпечують можливість проголосувати. Низький їм за це уклін", - додала голова ЦВК.

Нагадаємо, що в росії так званий Єдиний день голосування у 2023 році призначено на 10 вересня. У росії оголосили, що "вибори" голів 26 регіонів відбудуться, зокрема у квазіутвореннях "ДНР" і "ЛНР", а також на захоплених частинах Запорізької та Херсонської областей.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті