У росії заявили, що "голосування" на окупованих територіях України розпочнеться вже в серпні

Глава Центрвиборчкому росії Елла Памфілова повідомила, що так зване "дострокове голосування" на регіональних виборах у "нових суб'єктах" РФ почнеться 30 серпня, а "виборча кампанія" в них відбулася в скороченому вигляді, - пише, 28 серпня РІА Новини.

"У наших нових суб'єктах дострокове голосування починається з 30 серпня, оскільки там скорочений період виборчої кампанії зі зрозумілих причин", - сказала Памфілова.

Вона також зазначила, що з 20 серпня в росії достроково голосують жителі регіонів, де є віддалені та важкодоступні дільниці.

"Наші відважні члени комісій, здебільшого жінки, сідаючи на гелікоптери, на всюдиходи, на собачі упряжки, на катери, на різні види транспорту, дістаються стоянок оленярів, метеостанцій, і всім, хто цього потребує, забезпечують можливість проголосувати. Низький їм за це уклін", - додала голова ЦВК.

Нагадаємо, що в росії так званий Єдиний день голосування у 2023 році призначено на 10 вересня. У росії оголосили, що "вибори" голів 26 регіонів відбудуться, зокрема у квазіутвореннях "ДНР" і "ЛНР", а також на захоплених частинах Запорізької та Херсонської областей.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті