У росії "вахтовиків" з "ЛДНР" кинули в чужому місті без грошей та роботи

"Вахтовикам" із окупованого Луганська пообіцяли в росії зарплати по 140 тис рублів, але в результаті кинули в чужому місті без грошей та роботи. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що у ошуканих працівників "вдома залишилися дружини та діти - їм нема на що зараз жити".

Згідно з повідомленням, робітники з так званих "ЛДНР" - всього 28 осіб - "написали заяву до російського слідчого комітету зі скаргою на невиплату зарплати".

"Вони працюють вахтою на об'єктах атомно-енергетичної та нафтової промисловості. У березні їх запросили до Ярославля і обіцяли зарплату від 140 тисяч на місяць, але вже два місяці роботяги сидять без грошей. Вахтовики зізнаються, що приїхали не від хорошого життя - у багатьох сім'ї залишилися на Донбасі у складній життєвій ситуації. Повернутися додому без зароблених грошей чоловіки просто не можуть", - йдеться у повідомленні.

"Електрогазозварювальник Михайло зізнається, що не може виїхати без грошей додому: у селищі Новий Свєт на нього чекають дружина та 10-річний син з пухлиною головного мозку. А у монтажника Сергія у Горлівці залишаються дружина з дитиною та мама з неходячим батьком-чорнобильцем", - йдеться у повідомленні.

"Зараз чоловіки живуть у орендованих квартирах, по 3-4 особи в кімнаті. Усі сподіваються, що їм допоможуть розібратися з роботодавцем швидко, тому що закінчується термін оренди житла, а продовжити її нема чим. Робітники кажуть, що оформлялися в компанію ТОВ « Енерготрейд Плюс». Однак ні гендиректор компанії, ні в ній самій не згодні зі звинуваченнями робітників", - йдеться у повідомленні.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті