У росії суд заочно заарештував Коломойського та Боголюбова

У росії суд заочно заарештував українського олігарха Ігоря Коломойського. Про це повідомляють росЗМІ 2 листопада.

"Вахітівський суд Казані сьогодні заочно заарештував українського олігарха Ігоря Коломойського. Цього вимагало головне слідче управління МВС щодо Татарстану", - пише російський "БІЗНЕС Online" з посиланням на джерела в силових структурах.

За інформацією видання, у росії Коломойський заарештований на 2 місяці з моменту екстрадиції за ч.4 ст.160 КК РФ («Присвоєння чи розтрата»).

Зазначається, що кримінальну справу в РФ стосовно Коломойського було порушено у головному слідчому управлінні МВС у Республіці Татарстан 27 липня 2021 року. Фігурантами у справі також проходять українські бізнесмени Геннадій Боголюбов, Олександр Ярославський та Павло Овчаренко.

Йдеться про конфлікт татарстанських та українських акціонерів навколо компанії «Укртатнафта». Як повідомили у прес-службі суду, українських власників у РФ звинуватили у «привласненні нафти у кількості понад 800 тисяч тонн на загальну суму понад 400 мільйонів доларів США, поставлену ПАТ „Татнафта“ трубопровідним транспортом через підприємства-посередники у резервуари нафтопереробного заводу ЗАТ „Укртатнафта“, розташованого на території Полтавської області».

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті