У росії з початку війни на 17% зросла кількість випадків закриття бізнесу

Повномасштабне вторгнення РФ в Україну "добило" ті бізнеси, що вижили після ковідних обмежень. Про це повідомляє Опендатабот,, посилаючись на дані Федеральної податкової служби РФ 27 дипня.

Російські компанії закриваються активніше, ніж після введення ковідних обмежень для бізнесу. Так, з початку війни по червень поточного року закрилося 113 тисяч підприємств. Це на 17% більше, аніж у ковідному 2021, коли бізнес масово потерпав через обмеження на діяльність в пандемію.

За даними опитування, проведеному агенцією Magram Market Research в Росії у 2021 році, про закриття бізнесу у 2022 замислювалося 26% респондентів.

Зважаючи на те, що світові компанії при виході з росії здебільшого не закриваються, а продають свій бізнес, значного впливу чи великого переліку брендів у цій статистиці "закриттів" очікувати не варто.

Як раніше повідомлялось, російські бізнесмени їдуть до Ірану перейняти досвід життя під санкціями США.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті