У РФ волонтери визнали, що закуповують через ОАЕ американські приціли для ЗС РФ. Але митниця не пускає

Митні служби РФ не пропускають товари військового призначення, які стихійно закуповуються волонтерами країни-агресора. Про це йдеться в повідомленнях Z-каналів Телеграм.

Покупці повідомляють, що обхідними шляхами купують безпілотники, тепловізори та навіть американські приціли.

"Міністерство Оборони прогнуло митницю, щоб та не пускала в Росію все те, що ми закуповуємо для бійців: коптери (Китай), теплаки (iRay, Китай), приціли (NightForce США через Дубай), одяг, взуття та інше", - скаржаться волонтери.

"Хтось дуже хоче зупинити потік добрих речей у війська", - вважають вони.

"У кого треба запитувати дозвіл на ввезення, ми взагалі не розуміємо, це якась маячня зведена в абсолют", - обурюються стихійні покупці озброєння для окупаційної армії.

У російській митниці їм кажуть, що закупівлі для ЗС РФ координуються лише через міністерство оборони країни-агресора.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті