У РФ школярам під час виконання гімну та підняття прапора РФ заборонили рухатися

У РФ школярів під час виконання гімну та підняття прапора РФ змушують стояти смирно і забороняють їм пересуватися школою. Про це йдеться у матеріалі Телегам-каналу "Можемо пояснити".

Автори нагадали, що з цього навчального року щотижня у російських школах починається з виконання гімну РФ та підняття державного прапора. Начальство деяких шкіл поставилося до нововведення з особливою старанністю.

Так, наприклад, в одній із шкіл Петербургу було розроблено спеціальну інструкцію. "Шановні співробітники та учні! По понеділках у нас підняття прапорів та прослуховування гімнів. У цей час усі мають завмирати в тому місці, де вас застали перші акорди. Тому о 7:59 хвіртка блокуватиметься. А ті, хто вже буде на території або ґанок школи, повинні зупинитися до закінчення церемонії, дорівнювати прапор РФ і співати гімн разом із класами", - сказано в ній.

В одному з московських ліцеїв ухвалили схоже рішення. "Вхід до ліцею буде закрито о 8:00 до 8:10, всі, хто запізнився, чекатимуть зовні, ходіння по ліцею в цей час заборонено! При виконанні гімну стояти смирно", - наказано російським школярам.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті