У РФ школярам під час виконання гімну та підняття прапора РФ заборонили рухатися

У РФ школярів під час виконання гімну та підняття прапора РФ змушують стояти смирно і забороняють їм пересуватися школою. Про це йдеться у матеріалі Телегам-каналу "Можемо пояснити".

Автори нагадали, що з цього навчального року щотижня у російських школах починається з виконання гімну РФ та підняття державного прапора. Начальство деяких шкіл поставилося до нововведення з особливою старанністю.

Так, наприклад, в одній із шкіл Петербургу було розроблено спеціальну інструкцію. "Шановні співробітники та учні! По понеділках у нас підняття прапорів та прослуховування гімнів. У цей час усі мають завмирати в тому місці, де вас застали перші акорди. Тому о 7:59 хвіртка блокуватиметься. А ті, хто вже буде на території або ґанок школи, повинні зупинитися до закінчення церемонії, дорівнювати прапор РФ і співати гімн разом із класами", - сказано в ній.

В одному з московських ліцеїв ухвалили схоже рішення. "Вхід до ліцею буде закрито о 8:00 до 8:10, всі, хто запізнився, чекатимуть зовні, ходіння по ліцею в цей час заборонено! При виконанні гімну стояти смирно", - наказано російським школярам.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті