У РФ муніципальні депутати вже 18 округів підписали петицію з вимогою відставки путіна

Муніципальні депутати з 18 округів Москви, Санкт-Петербурга та Колпіна підписали петицію з вимогою відставки президента РФ путіна. Про це повідомляє Радіо Свобода.

У заяві йдеться, що дії путіна завдають шкоди майбутньому росії та її громадянам. На момент написання повідомлення петицію підписали щонайменше 20 муніципальних депутатів.

У повідомленні нагадується, що 7 вересня депутати муніципального освіти Смольнінське в Петербурзі опублікували прохання до Держдуми РФ звинуватити путіна в державній зраді і вимагати зняття його з посади. Петербурзькі депутати вважають, що рішення глави держави про початок вторгнення російської армії на територію України завдає шкоди безпеці країни та її громадян. 9 вересня депутати, які підписали звернення, були викликані в поліцію, на них складено протоколи за статтею про "дискредитацію російської армії".

9 вересня на офіційному сайті московського муніципального округу Ломоносовський з'явилося звернення до путіна з вимогою піти у відставку. Депутати заявили, що для благополуччя країни необхідна змінність влади, і зазначають, що після другого терміну президента "все пішло навперейми".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті