Внаслідок ракетного удару по Вінниці відомо про 30 поранених та 12 загиблих, серед них дитина (ФОТО, ВІДЕО)

Рашистський ракетний удар центром Вінниці призвів до загибелі двох мирних жителів, серед яких маленька дитина. Про це 14 липня повідомляє голова Національної поліції Ігор Клименко.

"Попередньо, три російські ракети потрапили до будівлі з офісними приміщеннями. Від ударів також постраждали Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки", - повідомив Клименко.

На цей час відомо про шістьох поранених та двох загиблих внаслідок удару. Одним із загиблих виявилася маленька дитина. Пізніше за оновленими даними стало відомо про загибель уже 12 людей. Ще 30 місцевих мешканців отримали поранення. Інформація все ще оновлюється.

Також за інформацією правоохоронців, на місці "прильотів" виникла пожежа, яка перекинулася на найближчу автостоянку. Над ліквідацією вогню, що охопив близько 50 автомобілів, працюють рятувальники. Пізніше стало відомо про те, що 25 автомобілів згоріли. на місці працюють 90 рятувальників.

Згодом ракетний удар по центру міста прокоментував президент Володимир Зеленський:

"Щодня Росія нищить мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети по цивільних об’єктах. Де немає нічого військового. Що це, як не відкритий терористичний акт? Нелюди. Країна-вбивця. Країна-терорист".

Раніше повідомлялося, що рашисти завдали ракетного удару по центру Вінниці.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті