У зруйнованому Рубіжному окупанти та колаборанти спробують "запустити" три школи

Колаборанти разом із російськими окупантами у Рубіжному спробують "підготувати до запуску" три школи. Про це з посиланням на сепаратистські ЗМІ повідомляє Телеграм-канал "Сєвєродонецьк. Донбас" 1 серпня.

Згідно з повідомленням, зруйноване рашистами Рубіжне відвідав "міністр освіти та науки ЛНР" Іван Кусов. 

"Він провів зустріч із директорами шкіл за участю голови адміністрації міста", – цитує "Сєвєродонецьк. Донбас" сепаратистів.

Колаборант-мер Сергій Хортів (по центру) з псевдоміністром позує на фоні зруйнованої школи №7, реконструйованої українською владою за сучасними стандартами (район Рубіжанської автостанції)

За словами представника окупантів, вони планують "підготувати до запуску" три школи.

Раніше повідомлялось, що в зруйнованому Рубіжному мер-зрадник і сепаратистка Задирака організували "сепаратистський випускний" для 23 дітей – у той час, як їх мало бути сотні.

Також раніше повідомлялось про те, як війна й окупація Луганщини вплинули на можливість отримати професію.

Крім того, раніше "ОстроВ" повідомляв про те, що відбувалось у Рубіжному з початку повномасштабних бойових дій до середини березня.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті