В окупованому Скадовську унаслідок "прильоту" по "відділу МВС" постраждали 11 "поліцейських"

На окупованій частині Херсонщини після "прильоту" по окупаційному "відділу МВС" стало відомо про 11 постраждалих "поліцейських", - пише 22 травня опозіційний російський ТГК ASTRA.

Йдеться про подію 18 травня, про яку повідомляли окупанти, зокрема, "глава" окупаційної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо - ніби ЗСУ вдарили по Скадовську в Херсонській області.

"За даними ASTRA, влучання припало на будівлю за 5 метрів від місця, де базувався окупаційний відділ МВС - вона зруйнована. Сам так званий ОМВС «Скадовський» також постраждав - там вибито двері та скло, також пошкоджено дві службові машини", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували журналісти, внаслідок обстрілу постраждали 11 "співробітників поліції" - "підполковник Павло Терещенко, підполковник, заступник голови слідчого відділу Людмила Лазаренко, старший лейтенант Віталій Дарайський, старший лейтенант Роланд Амідов, старший лейтенант Сергій Саврадим, сержант Олексій Мєшков, сержант Рамазан Ісмаїлов, молодший сержант Ілля Декалюк, молодший сержант Таїсія Єсипенко,  молодший сержант Сергій Капінос, молодший сержант Руслан Селедцов". 

Крім того, поранення отримали троє цивільних.

Зазначимо, що з української сторони офіційних коментарів щодо цього не було.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті