В окупованому Первомайську повідомляють про "прильоти", на які відреагував Пригожин

На окупованій Луганщині повідомляють про прильоти ракет HIMARS у Первомайську та Стаханові сьогодні, 9 травня. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ, соцмережі та господар ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

"У місто кілька прильотів. Ось це "вітають" нас зі святом", - написав "глава адміністрації" Первомайська Сергій Колягін. Він додав, що інформація про пошкодження уточнюється.

У соцмережах також пишуть, що "приліт" у Первомайську припав на взуттєву фабрику. При цьому Пригожин оголосив, що тут перебували, зокрема, українські військовополонені, яких окупанти нібито утримували для обміну. Але підтверджень словам Пригожина не було. "А ось інтерес Пригожина до об'єкта в Первомайську з точністю лише свідчить про причетність ПВК Вагнер до цієї локації", - пишуть у соцмережах.

Також повідомляють, що були "прильоти" ракет у Кадіївці (Стаханові)

"Стаханов прийняв два хімарси", - пишуть у місцевих пабліках.

Як повідомлялося, Євген Пригожин заявив, що завдано ракетного удару по табору, де ПВК "Вагнер" утримували військовополонених ЗСУ.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті