В окупованому Маріуполі пролунало 12 вибухів – є влучання у склад боєприпасів та казарми рашистів

В окупованому Маріуполі напередодні увечері пролунала серія вибухів, зокрема, на військових об'єктах рашистів. Про це 22 лютого у Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Маріупольська бавовна. Хроніки. О 22:33 за Києвом пролунав перший вибух. Усього було чути 12 вибухів. З них два точно – це результат роботи ППО окупантів. Зафіксовано в районі шлакової гори по вулиці Макара Мазая і в полях за вулицею Курчатова. Підтверджено влучання у склад БК в аеропорту Маріуполя із чудовим відгуком детонації", - повідомив чиновник.

Ще одне влучення було зафіксовано по місцю базування окупантів на території Стану-300 ММК імені Ілліча у Кальміуському районі. Пізніше стало відомо і про вибух з боку села Виноградного.

За даними Андрющенка, після вибухів у небі з'явилася ворожа авіація. Також у центрі міста та в районі Правого берега пропало світло. На Правому березі та в районі Азовсталі зник і мобільний зв'язок.

Загалом напередодні у Маріуполі було чути 12 вибухів. Втрати окупантів внаслідок цих ударів наразі невідомі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти виводять з ладу техніку, щоб не воювати, і відправляють її до Маріуполя "на ремонт".

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті