В окупованій Новій Каховці після затоплення зникли безвісти семеро людей - "голова" окупаційної адміністрації  

Щонайменше семеро людей вважаються зниклими безвісти після руйнування Каховської ГЕС і затоплення території. Про це російським ЗМІ розповів "голова" окупаційної адміністрації Нової Каховки Володимир Леонтьєв.

"З'ясовуємо зараз інформацію щодо зниклих, але, попередньо, ці люди теж евакуйовані із зон підтоплення, які перестали існувати - острови. Пастухи там були... Близько семи осіб, про яких ми знаємо точно", - повідомив він.

Він визнав, що чотири населені пункти непідконтрольної частини Херсонської області залишаються практично повністю затопленими.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті