В окупованому Донецьку "прильоти" у район ринку "Маяк" (ВІДЕО, ФОТО)

В окупованому Донецьку повідомляють про обстріл Київського району міста сьогодні вдень, 11 грудня. Зокрема, району книжкового та радіоринку "Маяк". Про це повідомляють у місцевому сегменті соцмереж.

"За даними очевидців, були прильоти до району "Маяка" (у небо піднімаються клуби чорного диму), потрапляння до однієї з квартир 9-ти поверхового будинку, у ряді будинків по вул.Університетській вибито скління вікон, пошкоджено газову трубу в одній із багатоповерхівок з наступним займанням", - написав Олексій Кулемзін, який називає себе "главою адміністрації" Донецька.

Місцеві жителі також повідомляють, внаслідок обстрілів пошкодження отримали 2 багатоквартирні житлові будинки по вул.Артема (в один із них пряме влучення), а також будинки по вул.Челюскінців та Університетської. Є влучення на перехресті вул.Молодих Шахтарів та вул. Челюскінців.

Зазначимо, що в умовах війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Як повідомлялося, окупанти пишуть про численні пошкодження від обстрілів у Донецьку з ранку, 11 грудня та ввечері, 10 грудня.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті