В окупованому Донецьку почали монтувати новорічну ялинку на площі Леніна (ВІДЕО)

В окупованому Донецьку почали встановлювати головну новорічну ялинку "ДНР" на площі Леніна. Про це 12 грудня повідомив Олексій Кулемзін, що називає себе "главою адміністрації" міста.

«На площі Леніна працівники комунальних служб почали монтувати головний символ свята — новорічну ялинку...», - написав Кулемзін, додавши, що обстрілами городян не залякати.

У сепаратистських ЗМІ також пишуть, що в місті готуватися до свят також почали магазини та кафе, на вітринах з'явилися гірлянди, приміщення прикрашають звичними атрибутами Нового року, кулями, прапорцями, ялиновими гілками.

При цьому в соцмережах далеко не всі городяни підтримують ідею "святкового оздоблення" на вулицях міст.

Як повідомлялося, в окупованому Донецьку повідомляють про обстріл Київського району міста вдень, 11 грудня. Зокрема, району книжкового та радіоринку "Маяк".

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті