В Офісі президента прогнозують більше атак "невстановлених безпілотників" на території РФ

Акваторія Чорного моря поступово перестає бути місцем, де є певне домінування РФ. Про це повідомив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв'ю 24 каналу.

"Мені здається, що акваторія Чорного моря поступово перестає бути місцем, де є певне домінування Росії. І його не буде. Про це президент України вже говорив, якщо Росія продовжуватиме атакувати наші портові та зернові термінали, то залишиться у фіналі війни без Чорноморського флоту", - сказав він.

Він також зазначив, що за такої інтенсивності війни, очевидно, що вся ця війна буде на території РФ.

"Це буде хаотичний процес. Поступово збільшуватиметься кількість "Сергієвих Посадів". Це було абсолютно конкретне військове виробництво, це навіть не оптика. Звичайний снаряд, ракети певні тощо. Це все підірвалося", - додав Подоляк.

Крім того, за його словами, зростатиме кількість атак безпілотників.

"Ви вже щоночі бачите, що туди заходять все більше БпЛА. Зрозуміло, що сьогодні відпрацьовуються системи ППО, вивчається все, робиться розвідка. І поступово ефективність цих ударів збільшуватиметься", - пояснив радник голови Офісу Президента.

Разом з тим він зазначив, що це невстановлені безпілотники й Україна не воює на території РФ.

"Безумовно на території Росії воює сама Росія. Вона сама себе знищить. Це однозначно. Ми лише можемо з вами додатково давати консультативні послуги людям, які говорять про те, як треба знищити Росію росіянами. Не більше, але й не менше", - резюмував він.

Як повідомлялося раніше, у підмосковному Сергієвому Посаді прогримів вибух на території Загорського оптико-механічного заводу.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті